De digitale vaarkaart van Nederland is niet meer weg te denken tijdens het varen. Een meerderheid van de vaarweggebruikers vaart met behulp van digitale vaarkaarten op laptops, tablets en smartphones. Vaak is er een gps-signaal geïntegreerd en zie je jezelf varen op de kaart, zie je de snelheid en koers en kun je makkelijk bestemmingen en routes invoeren. Ook zijn er vaak allerlei lagen toegevoegd, zodat je met enkele klikken informatie vindt over bijvoorbeeld bruggen en sluizen, diepte, andere boten, aanlegplaatsen en jachthavens.

Vaarkaart Biesbosch

De vaarkaart van de Biesbosch op vaarweg.netGa je een weekendje varen in een gehuurd fluisterbootje in de Biesbosch? Dan is de Nederlandse vaarkaart van vaarweg.net ideaal voor jou. Download de app voor Apple of Android en je kan heel eenvoudig zien waar je bent, welke koers je vaart en hoe lang het nog varen is naar je bestemming. Zo geniet je nog meer van de mooie natuur.

Vaarkaart Amsterdam

De vaarkaart van de grachten van Amsterdam op vaarweg.netHeb je een sloep en ga je varen in de grachten van Amsterdam? Ook dan biedt de digitale vaarkaart van Nederland uitkomst. Met de App op je laptop, tablet of smartphone zie je welke bruggen er zijn, hoe hoog ze zijn en of ze open kunnen. Vanuit de vaarweg.net App kan je direct het telefoonnummer van een bedienbare brug aanklikken om te bellen. Zo vaar je eenvoudig door de binnenstad van Amsterdam.

Vaarkaart Noord-Holland

De vaarkaart van de Noordzee kust bij Petten, Noord-Holland op vaarweg.netZeil je met je zeiljacht voor de Noord-Hollandse kust? Vaarweg.net kan je ook nu goed assisteren bij het varen. Bereid de reis thuis op je computer voor, zodat je je helemaal kan concentreren op het zeilen en kunt genieten van alle schoonheid die de Noordzee te bieden heeft. Wil je tijdens de reis de plannen toch aanpassen? Geen probleem. Je kunt eenvoudig de diepgang, de betonning en lichtkenmerken en de andere schepen in de kaart zien.

Probeer de vaarkaart van Nederland gratis

Ben je geïnteresseerd? Ga dan naar vaarweg.net en maak een account aan. Dan kan je de lagen met bijvoorbeeld bruggen en sluizen, diepte, andere boten, aanlegplaatsen en jachthavens 2 weken gratis proberen.

<< Terug naar de Home pagina